Tristan Vukčević: Proveo sam dve veoma teške godine u Partizanu

0

Bivši košarkaš Partizana Tristan Vukčević proveo je dve veoma loše godine u Beogradu. Tokom tog perioda, njegov raskošan talenat nije dolazio do izražaja na terenu, što je bio razlog za razočaranje kako za njega, tako i za navijače. Vukčević je svestan ovog problema i istakao je da nije bio zadovoljan svojim igrama tokom boravka u Partizanu.

Dolazak u Partizan iz Real Madrida nije doneo očekivanu afirmaciju za mladog košarkaša, uprkos njegovom statusu jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi. On je istakao da je proveo dve veoma teške godine u klubu Željka Obradovića, ali da trenutno ne razmišlja o budućnosti već se fokusira na igru i uživanje u košarci. Tristan Vukčević je takođe istakao da je i u Real Madridu imao slično iskustvo, gde nije uspeo da se izbori za veću ulogu u timu.

Međutim, on izražava nadu da će u budućnosti imati priliku da ponovo zaigra za Real Madrid i da je spreman da čeka svoju šansu. Hajlajt trenutaka ovog mladog košarkaša bio je nedavni komentar Jansisa Adetokunba o njegovom talentu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *