Igor Duljaj konferencija pred Voždovac i Kup

0

Igor Duljaj je razgovarao sa novinarima pred meč sa Voždovcem u Kupu Srbije, koji je prvoplasirani u Superligi dobio posle drame rezultatom 3:2, a naredni meč se igra u sredu u četvrtfinalu Kupa Srbije. Taj meč će se odigrati u Humskoj od 15 časova, što se mnogima ne dopada, uključujući igrače i navijače. Duljaj je izrazio svoje mišljenje o Voždovcu, ističući njihovu igru i niz bez pobeda.

Izrazio je nadu da niz neće biti prekinut u sredu, istakavši da Partizan ima svoje ambicije i ciljeve. Takođe, naglasio je nepovoljan termin utakmice za navijače i igrače obe ekipe, uveren da će to uticati na posetu. Svi, osim Mateuša Saldanjea, su spremni za meč.

Duljaj je istakao imperativ pobede i važnost utakmice kao prioritetnu. Najavio je moguće promene u sastavu, naglašavajući da će biti neophodne, neovisno o igri igrača. Takođe, istakao je da će prioritet biti sastavljanje tima za predstojeću utakmicu.

Duljaj je takođe govorio o mogućim promenama u timu usled gustog rasporeda mečeva, ističući da će odnos igrača prema klubu i ekipi biti od suštinskog značaja za tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *