Boban Marjanović namerno promašuje zbog besplatne piletine

0

Boban Marjanović je postao hit dana u NBA ligi nakon što je svesno promašio slobodna bacanja. On je retko igrao za Hjuston ove sezone, a njegov nastup protiv L.A. Klipersa bio mu je tek 13. Boban Marjanović je na četiri i po minuta do kraja, pri vođstvu Hjustona protiv L.A. Klipersa 105:97, namerno promašio oba slobodna bacanja izazivajući aplauze svih u hali.

To je uradio kako bi ispunio obećanje koje je dao domaćim navijačima. U hali L.A. Klipersa važi pravilo – kada košarkaš promaši oba slobodna bacanja, tada navijači dobijaju besplatnu piletinu. Nakon što je promašio prvo slobodno bacanje, Marjanović je pogledao ka navijačima i obećao da će promašiti i drugo, nakon čega je hala “eksplodirala”.

Oduševljeni su bili svi, osim verovatno njegovih saigrača i posebno trenera koji je svakako želeo pobedu, iako rezultatski meč nije mnogo značio. Boban Marjanović ove sezone prosečno beleži 2,5 poena i 1,8 skokova u dresu Hjustona. Prethodno je igrao za Dalas, Filadelfiju, L.A. Kliperse, Detroit i San Antonio.

BONUS VIDEO: (MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *