Luis Alberto napušta Lacio zbog Igora Tudora

0

Igora Tudora je jedan od najboljih igrača okrenuo leđa samo što je došao u Lacio. Spreman je da se odrekne 12 miliona evra samo da ode. Deluje da je pojedine igrače uspeo da razmrda i da Lacio zaigra bolji fudbal, međutim doneo je i određene probleme sa sobom, najviše zbog imidža koji ga prati.

Odmah posle pobede nad Salernitanom (4:1), jedan od najboljih igrača Lacija tražio je da raskine ugovor. Da stvar bude neverovatnija, Luis Alberto je ne tako davno produžio saradnju do leta 2027. godine, dobija svake sezone po četiri miliona evra, ali po dolasku Tudora spreman je svega da se odrekne. Sportski direktor Marijano Fabijani brani interese kluba, ističući da nisu dogovoreni raskid ugovora sa Luisom Albertom.

Smatra da je Španac narušio integritet rukovodstva i trenera izjavom o želji da ode, te planiraju da razgovaraju i analiziraju situaciju. Luis Alberton (31) je član Lacija od 2014. godine i za deceniju je odigrao 302 utakmice za rimski klub, postigao 51 gol i zabeležio 76 asistencija. On je već rekao da “sigurno neće biti deo novog projekta Lacija” i traži raskid bez ikakve nadoknade.

Fabijani poručuje da situacija neće proći mirno u očima kluba, te da neće pristajati na kompromise, već će razgovarati i analizirati dalje postupke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *