Bogdan Tanjević o Željku Obradoviću i Nikoli Mirotiću

0

Čuveni trener Bogdan Tanjević se oglasio nakon poslednjeg meča Partizana u Evroligi. Zanimljivo je bilo na konferenciji Željka Obradovića koji se odmah nakon pobede obratio medijima, a njegove reči čuo je i jedan slavni jugoslovenski trener.

Iskusni Boša Tanjević prokomentarisao je na svom Tviter nalogu Obradovićevu konferenciju, ali i promene u igračkom kadru Partizana. Jasno je nekadašnjem šampionu Evrope sa ekipom Bosne iz Sarajeva da su crno-belima previše nedostajala trojica igrača koji su napustili klub pred početak sezone, ali i jedan koji nije došao!

Tanjević je podržao reči koje je izgovorio Željko večeras, ističući nenadoknadiv gubitak dva sjajna igrača, Lesora i Egzuma, koje je on napravio pravim igračima. Takođe je naglasio i nedostatak Madara i Mirotića.

Na kraju prethodne sezone, Dante Egzum je potpisao ugovor sa Dalas Maveriksima i vratio se u NBA ligu, gde igra fantastično u ekipi koju predvode Luka Dončića i Kajri Irving. Matijas Lesor je pojačao Panatinaikos i sa grčkim timom beleži impresivne rezultate u Evroligi ove sezone.

Renovirani tim pod komandom Ergina Atamana stigao je do drugog mesta na kraju ligaškog dela, a plej-of će igrati i Jam Madar, koji se rastao sa Partizanom i postao prvi Izraelac u istoriji turske košarke, gde brani boje Fenerbahčea. Nikola Mirotić se odlučio za Olimpiju iz Milana, sa kojim je ove sezone azvršio na 12. mesto u Evroligi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *