Entoni Edvards kritikuje Kevina Duranta

0

Kevin Durent doputovao je u Finiks s ciljem da osvoji titulu, ali stvari za sada ne idu po planu. Tokom boravka u Finiksu, Durent je sastavio novi tim, prvo sa Devinom Bukerom, a zatim s Bredlijem Bilom, ali napredak nije uočljiv. U nedavnoj utakmici protiv Minesote, Finiks je poražen rezultatom 120:95, dok su “vukovi” želeli da pokažu da njihovi rezultati iz regularnog dela sezone nisu slučajni.

Utakmica je bila vrlo napeta do sredine treće četvrtine, kada je Minesota preuzela vodstvo rezultatom 73:68. Nakon toga, stekli su dvocifrenu prednost koju su samo povećavali do kraja meča. Entoni Edvards je briljirao postigavši 33 poena, uz devet skokova i šest asistencija, dok je Durent postigao 31 poen u porazu Finiksa.

Edvards je čak izazivao Durenta, suočavajući se s njim i dokazujući da je “nova velika stvar NBA lige”. Tim iz Minesote takođe je imao doprinos Taunsa sa 19 poena, Aleksandera-Vokera sa 18 poena i defanzivnog igrača Gobera sa 14 poena i 16 skokova. Durent možda shvata da će teško osvojiti novu titulu s timom koji sada ima, jer se ne vidi dovoljno hemije u ekipi da bi se suprotstavili sjajnim “vukovima”.

Trenutno, očekivani učinak još nije ostvaren ni za koga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *