Bibars Natho izbacio vatru nakon utakmice

0

Bibars Natho je bio besan nakon poraza Partizana u 173. “večitom” derbiju.

Najbolji fudbaler crno-belih je održao emotivni intervju s medijima nakon meča, izlivajući svoje frustracije. Natho je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog navodne pristrasnosti sudije, izjavljujući da igrači Partizana imaju osećaj da su igrali protiv 12 igrača.

On je takođe izjavio da je dovoljno je bilo prećutkivanja problema u srpskom fudbalu, insistirajući na tome da je neko mora reći istinu, i preuzevši ličnu odgovornost za svoje izjave. Natho je priznao da su Grobari u pravu i da je trebalo da izvede ekipu sa terena, izvinjavajući se navijačima.

Pohvalio je odlučnost navijača i izrazio žaljenje što deca gledaju takve scenarije. Takođe se zapitao da li će Partizan igrati meč u Kupu, dodajući da nemaju drugi izbor i da će biti izbačeni iz Evrope ako ne reše situaciju.

Zbog preokreta i poraza od 3:2 u nadoknadi vremena od strane Crvene zvezde, igrači Partizana su bili posebno nezadovoljni detaljima iz završnice utakmice. Konkretno, bili su nezadovoljni zbog duela Šerifa Endijaia s Markovićem, koji su smatrali faulom, kao i pada Bukarija nakon kontakta s Antićem, za koji su tvrdili da se dogodio izvan kaznenog prostora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *