Crvena zvezda protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije

0

Danas je održan žreb polufinala Kupa Srbije u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama. Mečevi polufinala će se odigrati 24. aprila, dok je finale zakazano za 23. maj u Loznici.

“Izgleda da se ponavlja istorija, takav slučaj je bio i prošle i pretprošle godine. Igra se u četiri dana na stadionu Crvene zvezde.

Verujem u naše igrače da možemo da uđemo u finale Kupa Srbije i da osvojimo trofej. Prvo da vidimo šta je sa Jovanovićem i da li će biti spreman.

Verujem u moje igrače”, izjavio je sportski direktor Partizana Ivica Kralj. “Nama je bilo svejedno i biće uvek svejedno.

Znamo naš cilj i ne predstavlja nam ovo problem. Dupla kruna je pred nama i moramo do nje kako znamo i umemo.

To što smo domaćini ne menja ništa, nadamo se da je to samo mala prednost koju ćemo da iskoristimo kao i u prvenstvu i da ćemo kao bolji proći u finale. Uvek je sreća na strani Zvezde, nema veze što sam ja bio ovde”, poručio je sekretar stručnog štaba Crvene zvezde Goran Negić.

Prema pravilima, u polufinalu Kupa Srbije igra se samo jedan meč. Ako pobednika nema nakon 90 minuta, odmah se pristupa izvođenju jedanaesteraca.

Aktuelni branilac trofeja Kupa Srbije je Crvena zvezda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *