Albert Nađ odbio da vodi Partizan u večitom derbiju protiv Zvezde

0

Partizan će, po svemu sudeći, biti bez trenera u 173. “večitom” derbiju protiv Crvene zvezde. Odgovor na to pitanje ne zna niko, pa čak ni fudbaleri crno-belih.

Međutim, pitanje je da li će tako zaista biti. Naime, Nađ je odbio da zameni suspendovanog Duljaja i svoju odluku je saopštio na jutrošnjem treningu, prenosi “Telegraf”. Zašto i zbog čega je izbio problem oko toga, nikome još nije jasno.

Od preostalih saradnika Igora Duljaja, samo još Bojan Zavišić i Bruno Fidalgo imaju licence, ali za vođenje utakmica nižeg ranga, dok je Marko Jovanović tek nedavno postao trener nakon završetka igračke karijere. Valerio Zudas je nedavno bio deo stručnog štaba, ali je dobio otkaz. Igor Duljaj je izrazio svoje mišljenje o “sukobu” sa sudijom Ilićem koji mu je pokazao žuti karton na meču protiv Čukaričkog (3:2) i tako ga “isključio” za derbi.

On smatra da je tradicija Partizana u pitanju: “Nije u pitanju ovde Igor Duljaj, već jedna tradicija kao što je Partizan. Ne znam da li je to ikad bilo u istoriji. Nisam ga vređao, ni psovao mu majku kao što je pisalo u izveštaju, nisu to nekorektne stvari da se na ovaj način pokazuje sila.

Možda sam nešto uradio, ali ovako se direktno narušava tradicija Partizana.” Osim što iznosi svoje mišljenje o suđenju, Duljaj ističe i da smatra da je odnos izuzetno nadmen i da to nikome nije potrebno. Izražava svoje negodovanje oko ponašanja delilaca pravde, ističući da trebaju da budu sportisti i da se ovakav odnos ne priliči.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *