Partizan Čukarički prenos uživo na Arena sportu

0

Tim Igora Duljaja je na tradicionalno teškom gostovanju. Letos je Dušan Kerkez bio otpušten, zatim je ekipu vodio Igor Matić kroz grupnu fazu Konferencijske lige.

Nakon njega kratko se zadržao Gordan Petrić, a sada je poverenje dato Staniću, bivšem treneru Mladosti iz Lučana. Pod njegovim vođstvom, ekipa Čuke je u ovom trenutku šestoplasirana.

Ove nedelje je bolno ispala iz četvrtfinala Kupa Srbije, na penale protiv Vojvodine. “I prethodne utakmice, protiv Novog Pazara, dve sa Vojvodinom i protiv TSC-a, bile su prilično teške i neizvesne.

Neće se po tome razlikovati ni naredna. Igramo protiv ekipe koja je konstantna cele sezone, sa sjajnim trenerom koji od ove ekipe izvlači maksimum.

Na nama je da pre svega razmišljamo o našoj igri i da ne odstupamo od nekih naših ideja – jasan je šef stručnog štaba kluba sa Banovog brda”. Pokušaćemo to da promenimo, termin je odličan, očekujem dosta naših navijača.

“večitom derbiju”. I zbog toga i niza drugih razloga današnji meč nosi značaj za tim Igora Duljaja, a podrazumeva se da je i domaćima izuzetno bitan.

Ostanite uz MONDO i pratite utakmicu u tekstualnom prenosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *