Novak Đoković odbio da odgovori novinarki na pitanje

0

Novak Đoković ima tajnu dugovečnosti i uspeha koju čuva kao blago. Iako se mnogi smejali njegovim nekonvencionalnim metodama oporavka i ishrane, Đoković je verovao u svoj plan i sada, sa 37 godina, ističe da je i dalje prvi na svetu i igra na najvišem nivou.

Njegov uspeh pripisuje dugoročnom planu i naporu koji je uložio zajedno sa svojim timom tokom poslednjih 15-20 godina. Đoković ističe važnost strategije koju je imao rano u karijeri kako bi produžio svoju igračku karijeru i ostvario veće uspehe.

On naglašava da je već četiri-pet godina imao bolje rezultate nego pre 30. godine zahvaljujući upornom ulaganju napora. Podsetimo, prošle sezone Đoković je osvojio tri Grend slem titule i igrao u finalu Vimbldona.

Ipak, ove sezone je imao nešto lošiji start, ali s novim trenerom je stigao do četvrtfinala u Monte Karlu. Novak Đoković nije odgovorio na pitanje novinarke o svojoj tajni dugovečnosti, ističući da je ona plod mnogo uloženog rada kako bi produžio svoju karijeru i ostvario veće uspehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *