Muta Nikolić o Zvezdi i Partizanu u Evroligi

0

Iskusni srpski trener izrazio je svoje mišljenje o nastupu najvećih srpskih timova u Evroligi. Oba srpska tima završila su učešće u ligaškoj fazi, Zvezda se u četvrtak obrukala u Istanbulu, a Partizan se u petak oprašta protiv Valensije. Rani kraj za oba tima, iako nikada do ove sezone nisu imali tako velike budžete. Trener smatra da je ovo veliki neuspeh za oba tima, s obzirom na ulaganja koja su bila nikad veća.

Kritikovao je i selekciju igrača, ističući da su timovi zatajili, pogotovo sa dovođenjem igrača. Analizirajući lošu sezonu crveno-belih, istakao je da su igrači morali da igraju bolje zbog velike podrške navijača. Kritikovao je i selekciju igrača Zvezde, smatrajući da su trebali dovesti kvalitetnije igrače. Govoreći o crno-belima, istakao je da su imali i pehova, ali da je moralo biti bolje, s obzirom na visoke troškove igrača.

Takođe je naglasio da je dok je vodio Partizan, za dva stranca je bilo potrošeno 300.000 evra. Sve u svemu, trener je izrazio razočaranje u nastup oba srpska tima u Evroligi ove sezone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *