Bogdan Bogdanović postaje rekorder Atlante u NBA ligi

0

Bogdan Bogdanović ima vremena da dodatno popravi učinak u finišu sezone. Trojku je ubacio u sezoni, a kasnije je ubacio još jednu, za popravljanje rekorda. Imaće kapiten reprezentacije Srbije priliku da dodatno uveća novi rekord Atlante u NBA ligi, pošto je ekipi ostalo da odigra još dva meča u ligaškom delu sezone. Na njim bi Bogdanović mogao dodatno da pobegne od dosadašnjeg rekorda koji je držao njegov saigrač Trej Jang.

Izostanci Treja Janga su postali redovni, a Bogdanović je morao da preuzme ulogu lidera – samo je nastavio da igra svoju najbolju sezonu u NBA i da rešeta protivničke koševe! BOGI BUCKETS— Atlanta Hawks (@ATLHawks)
Bogi je postavio novi REKORD FRANŠIZE za trojke u jednoj sezoni
[pic.twitter.com/AQ8ueOVYyy] [11. April 2024]
Inače, poraz Atlante od Šarlota nikako nije uticao na ambicije Atlante ove sezone. Tim Bogdana Bogdanovića sa desete pozicije će ući u plejin na Istoku, a tim će putem pokušati da se domogne doigravanja.

Nema sumnje da će se Atlanta i u tim mečevima osloniti na Bogdana Bogdanovića, koji je jedan od najboljih trojkaša u ligi. Trenutno su ispred srpskog košarkaša, po broju ubačenih trojki, samo petorica igrača. Reč je o Stefu Kariju, Luki Dončiću, Donteu Divinćencu, Kleju Tompsonu i Polu Džordžu. (MONDO/D.

N.)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *