Ranko Stojić o golmanima reprezentacije Srbije

0

Fudbalski analitičar Ranko Stojić je nedavno dao izjavu o trojici golmana koji igraju za reprezentaciju Srbije. Prema njegovim rečima, trenutno najžešća konkurencija je za mesto među stativama, s obzirom na nekoliko izuzetnih golmana u timu. Stojić je analizirao performanse trojice golmana nakon mečeva u Ligi šampiona i izneo svoje mišljenje o tome ko bi mogao da bude selektorov izbor za naredne utakmice.

Razgovarajući o Vanji Milinkoviću-Saviću, Stojić je istakao da je golman proveo najviše vremena među stativama i da se često isticao svojom formom. Sa druge strane, Stojić je izrazio mišljenje da nije primetan značajan napredak u njegovoj igri. Takođe je pohvalio Predraga Rajkovića, istakavši da je iskusniji golman i da je ostao u timu kao drugi izbor među stativama.

Pomenuto je i transferovanje Đorđa Petrovića u Čelzi, što ga je učinilo redovnim članom selektorovog spiska. Takođe, selektor Dragan Stojković Piksi je odabrao Vanju Milinkovića-Savića za prvog golmana nacionalnog tima pred Svetsko prvenstvo u Kataru, a ta odluka se nije menjala tokom protekle godine i po dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *