Novaka Đokovića provocirao novinar: Ja se nikog ne plašim

0

Novak Đoković odgovorio je na izazov novinara iz Italije, koji je istakao poraze od Sinera i Nardija. Đoković je nagovestio da je u 2024. pokazao svoju najbolju igru.

Prošle godine, na istom mestu, Đoković je izgubio od Musetija, ali dok se spremao da odgovori, usledilo je potpitanje da li se plaši odigrati protiv još jednog Italijana, s obzirom na poraze od Sinera i Nardija. Đoković je okrenuo glavu birajući reči i odgovorio provokatoru.

O Musetiju, koji je tada igrao meč protiv mladog Francuza Artura Filsa, rekao je: “Ja se ne plašim ničega ni bilo koga. Nadam se da ću dobiti šansu da igram ponovo s njim i da odigramo još jedan meč ovde.”

Govoreći o Lorenco Musetiju i Arturu Filsu, Novak je istakao njihov talenat i sjajne teniske sposobnosti na šljaci. Izrazio je zadovoljstvo svojom igrom u prvom meču u odnosu na prethodnu godinu i naglasio verovanje u svoje sposobnosti.

Pohvalio je i Filsa, ističući da je siguran u sebe kada igra svoj najbolji tenis. Novak Đoković izrazio je samopouzdanje i rekao da ga pitanja poput ovog mogu samo inspirisati.

Podsetio je da je meč sa Musetijem planiran za četvrtak, a termin će kasnije biti određen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *