Liga šampiona četvrtfinale uživo prenos livestream Arena sport PSŽ Barselona

0

Danas su na programu još dve četvrtfinalne utakmice Lige šampiona. Može li nešto slično da se dogodi i sredu uveče? Saznaćemo vrlo brzo. Nadamo se da će biti zanimljivo na terenima u Španiji i Francuskoj.

U Parizu će PSŽ dočekati Barselonu, što će biti prilika za goste da se osvete za prethodni poraz. U osmini finala 2021. godine Parižani su prošli (ukupnim rezultatom 5:2). U Španiji će Atletiko Madrid igrati protiv Borusije Dortmund, predstavljajući sudar dve potpuno različite filozofije fudbala. Dešavanja sa mečeva možete pratiti na MONDU klikom na karticu “RAZVOJ DOGAĐAJA”.

U meču Barselona – PSŽ, Oblak je sjajnom intervencijom sprečio protivnički gol. Gosti su bili nezadovoljni odlukama sudije, što je rezultovalo žutim kartonom za jednog od igrača. U Madridu, Atletiko vodi i napada, dok je Borusija Dortmund morala da se brani. Emre Džan je dobio žuti karton za goste.

U meču PSŽ – Barselona, centimetri su bili od presudne važnosti za PSŽ, dok je Barselona imala malo sreće. U Madridu, golman Kobel je napravio veliku grešku, što je rezultiralo prelepim golom za vodstvo Atletika. Nadamo se da će i u naredna dva četvrtfinalna duela biti spektakl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *