Danil Medvedev vikao na sudiju u Monte Karlu

0

Danil Medvedev je izgubio živce tokom meča protiv Gaëla Monfisa, što je rezultiralo žestokom svađom sa sudijom Mohamedom Lajanijem. Iako je uspeo da pobedi Monfisa rezultatom 6:2, 6:4, Medvedev je bio besan zbog loših odluka linijskog sudije i izrazio je svoje nezadovoljstvo tokom meča.

Lopta Monfisa je dva puta završila van terena, što je bilo očigledno čak i na snimcima, međutim linijski sudija je donosio suprotne odluke, što je izazvalo bes tenisera. U jednom trenutku, Medvedev je bio toliko besan da je podigao suncobran sa svoje stolice i počeo da ga trese od besa.

Međutim, uspeo je da se smiri, nastavi meč i osvoji narednih pet gemova nakon što je rezultat bio 1:4 u drugom setu. Nakon završetka meča, pomirio se sa sudijom i pružio mu ruku, smirivši tako tenziju koja je vladala tokom meča.

Nakon toga, Medvedev je na kameri poručio “u terenu ili van”, jasno aludirajući na greške linijskog sudije. Sve u svemu, i pored incidenta, uspeo je da završi meč i da zakazati duel sa sunarodnikom Karenom Hačanovim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *