Radnik iz Surdulice otpustio Dušana Đorđevića

0

Radnik iz Surdulice je otpustio i trećeg trenera u toku ove sezone zbog loših rezultata. Nekadašnji novinar, trener Čukaričkog i selektor mlade reprezentacije bio je treći trener koji je napustio Surdulicu u ovoj sezoni. On je radio kao šef stručnog štaba od početka januara 2024. godine, ali nije uspeo da postigne dobre rezultate. Prethodni treneri nisu bili mnogo uspešniji ove sezone.

Milan “Švaba” Milanović vodio je tim na pet utakmica, uz dva osvojena boda, pre nego što je napustio Surdulicu. Pre njega, mladi trener Zoran Ljubinković je najduže izdržao na klupi, čak 14 utakmica u prvenstvu i ispadanje iz Kupa Srbije. U prvih 14 kola sezone osvojio je devet bodova. Međutim, sada se čini da je cilj opstanka daleko.

“Zvezda je gotovo sigurno prvak, mi gotovo sigurno ispadamo i pružili smo dobar otpor. Prvi iznad nas je Železničar iz Pančeva koji ima 26 bodova, pa je jasno da će Surduličani u plej-autu imati minimalne šanse za opstanak u Superligi. Dejan Đurišić će preuzeti vođenje ekipe u finišu sezone, kao četvrti trener Radnika ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *