Derbi Prekinut između Dečića i Budućnosti za titulu u Crnoj Gori

0

Fudbaleri Budućnosti i Dečića bore se za titulu, a navijači prave haos. Navijačka grupa “Varvari” prekinula je meč ubacivanjem velikog broja predmeta u teren, nakon čega je zatraženo kompletno pražnjenje tribine!

To je zahtev koji “Varvari” nisu želeli da ispune. Prekinut derbi Dečić – Budućnost pri rezultatu 1:0 zbog baklji koje su ubacali Varvari.

Delegat uprkos molbama oba kapitena poslao igrače u svlačionicu. Varvari su i dalje na tribini, a delegat je jasno stavio do znanja da se meč neće igrati dok navijači ne budu napustili stadion— CGsport.me (@cgsportme) [pic.twitter.com/Ak8Pu3DF1C] [April 9, 2024]

Glavni arbitar meča poslao je igrače oba tima u svlačionicu, a kada je delovalo da je smo sve bliži prekidu meča dogodila se velika promena.

Nakon više od pola sata pojedini navijači Budućnosti napustili su tribine stadiona u predgrađu Podgorice, što znači da bi u toku večeri mogao da se odigra i nastavak meča. minutu pogodio gol gostiju iz Podgorice.

Taj pogodak mogao bi da bude vreda titule, jer je Dečić pre ovog kola imao tri boda više od Budućnosti, a eventualna pobeda u derbiju šampionata približila bi ih ciljnoj liniji. N.)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *