Bavarci kažnjeni protiv Arsenala: Sudija priznao grešku nakon hvatanja lopte rukama

0

Pogledajte neverovatnu grešku sudije na meču Arsenala i Bajerna. Ali, to nije bilo moguće, pošto je lopta “već bila u igri”, što će reći da je Brazilac napravio penal, jedan od najneverovatnijih koje smo ikada videli. U šoku je bio i sam sudija Niberg, pa je trener Bajerna Tomas Tuhel objasnio šta mu je rečeno posle susreta: “Sudija je napravio veliku grešku, bio je penal zbog igranja rukom.

Znam da je suluda situacija, spustili su loptu dole, sudija je svirao da se nastavi meč, a defanzivac s rukama hvata loptu”. Smejao se od besa Tomas Tuhel i potom dodao: “Ono što me ljuti je objašnjenje koje mi je dao na terenu. Kaže da je to bila dečja greška i za to neće da sudi penal u Ligi šampina, posebno ne četvrtfinalu.

To je užasno, užasno objašnjenje. Bila dečja ili greška odraslih, nebitno, ljuti smo jer nas je oštetio”. Pogledajte s druge strane i situaciju zbog koje su u Arsenalu gnevni na sudiju, ali posebno na onog iz VAR sobe koji se nije oglasio i “produžio” meč makar malo da se sve proveri:
Definamos esto de una vez y para siempre como tuiteros civilizados:— Saque Amargo (@SaqueAmargoX)
¿Fue penal de Manuel Neuer ante Bukayo Saka?

NO fue penal, se tira Bukayo
♥️ Si, fue penal, robaron al Arsenal
[pic.twitter.com/Wl5VZ1afqT] [April 9, 2024]
BONUS VIDEO: (MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *