Partizan Zadar uživo prenos ABA liga poslednje kolo 2024

0

U teškom trenutku sezone, Partizan je odigrao fokusirano i deklasirao Zadar u Beogradskoj Areni rezultatom 113:74. Pred 4.500 gledalaca, ekipa Željka Obradovića je pokazala da je odlučna u odbrani titule u ABA ligi, uprkos teškoj situaciji u Evroligi gde su još teoretski u igri za plasman u Top 10. Pred kraj ligaške faze Evrolige i utakmicu protiv Valensije u petak, Partizan je demonstrirao snagu protiv Zadra, ubacivši čak 15 trojki i osvojivši 40 skokova, čime je potvrdio svoju ozbiljnost pod vođstvom Obradovića.

Sada počinje odlučujući deo sezone u regionalnom takmičenju, a Partizan je pogodio 15 trojki na početku nedelje završetka Evrolige. Balša Koprivica je zakucavanjem na asistenciju Doužera doveo Partizan do vođstva od 70:45, zaokružujući seriju crno-belih na 10:0 u minutu. U Areni je viđen “tvrd” početak meča, a Partizan je dominirao vodeći 4:2.

Na kraju, Partizan je pobedio Zadar, dok je Željko Obradović insistirao na ozbiljnosti, učvršćujući svoje mesto u regionalnom takmičenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *